Michaelas Friskvård

AKTUELLT

Yoga för barn under Höstlovet

Minikurs på tre dagar

DSCF1499Under höstlovet kommer det att anordnas yoga för barn under 3 dagar (ons-fre)

För barn introduceras yogan på ett lekfullt och kravlöst sätt. Vi jobbar med koordination, balans, andning och medveten närvaro. För de minsta kommer vi introducera yogan som en ”yogasaga” där barnen använder både kroppen och fantasin och tar upp viktiga ämnen som vänskap och medkänsla.

TIDER OCH PRISER

10:00-10:30 Yoga Barn 4-6 år      Pris:150 kr

11.00-11:45 Yoga Barn 7-11 år    Pris: 200 kr

Priset gäller alla tre dagar

NÄR OCH VAR?

2-4 November i Nyarpsstugan i Bankeryd

(I första hand gäller att man går alla tre dagarna)

FÖR FÖRÄLDRAR

Vi ser helst att barnen får vara själva inne i yogasalen med ledarna. När det gäller den yngsta gruppen har vi givetvis förståelse om det skulle krävas närvaro av förälder.

Det finns utrymme att vänta på, det kommer serveras lite kaffe för föräldrar som väntar. Det finns också fantastiskt vackert motionsspår på 3 km samt ett fint utegym som vi varmt kan rekommendera!

LEDARE

eva

Eva Sjöberg är utbildad pedagog och arbetar som fotograf med sitt företag Stora lilla. 
I sitt arbete möter hon många barn och fotar dem på ett lekfullt sätt. Eva har själv ett stort intresse av yoga och har utövat det under flera år.
”För mig är det viktigt att använda sig av fantasin och leka tillsammans. Att hitta glädjen ihop men även lugnet under barnyogan. Alla i gruppen ska känna sig viktiga”.
 .
.
_M9A8144
Michaela Jangmo driver företaget YnikHälsa och har många utbildningar inom friskvård. Bland annat Personlig tränare, massageterapeut, och flerårig utbildning inom traditionell yoga. Erfarenhet av barn har hon mest genom sina tre egna men har också haft yogakurs för barn i Jönköping samt varit på fem olika bibliotek i Jönköping med omnejd och haft yogasaga för barn, som har varit väldigt uppskattat bland både barn och vuxna.