Michaelas Friskvård

Företag

_M9A8395Massage på företag

Allt fler företag investerar i sin personals hälsa och låter massageterapeuter besöka arbetsplatsen för att på så vis ge både ett mervärde till personalen samt att det blir mer lättillgängligt för alla att få det på plats och slippa göra den där extra resan.

Vi vet av erfarenhet hur uppskattat det är av anställda att få massage på plats och som vissa även på sin arbetstid. Vi är alla under samma lidande av tidsbrist och uppskattningen av att spara in på resandet kan vara oerhört värdefullt för många. Massagebehandling hjälper kroppen att läka sig själv genom ökad blodcirkulation. Vi vet också att beröring ökar det så kallade ”lugn och ro” hormonet i kroppen, därav känslan av ett ökat lugn för många efter en behandling. Många kommer idag till en massör vid problem med nacke , axlar, rygg, just för att de upplever en behaglig känsla efter att man har fått upp cirkulationen i en anspänd och ansträngd muskel.

Mitt syfte och mål med just er personal är att genom massage också bidra till en ökad kroppskännedom och medvetenhet och inspirera till att ta hand om den!

Som massör på företag så behandlar vi efter individen och dennes behov, samt ge tips och ideer hur denne kan påverka sin hälsa i sin vardag.

Vill du ha en offert till just ditt företag!

kontakta mig

 

Yoga på arbetsplatsen

_M9A1597Jag kan erbjuda tjänster till företag såsom föreläsningar, ”prova på” klasser på friskvårdsdagar, individuella lektioner samt lektioner i grupp som exemplevis lunchyoga på ca 30min-45 min.

Yogans verktyg kan användas på många plan både i stressförebyggande syfte samt hjälpa till att både stärka och skapa flexibilitet i kroppen. Yogaklassen skräddarsys efter vilka behov som finns. Kontorsarbetare kan exempelvis behöva mycket rörelser till axlar, nacke, övre rygg samt släppa taget om anspänning inom samma område. Det går bra att göra yoga både stående och på stol. Vid ex lunchyoga går det göra program utan krav för ombyte.

Vid intresse kontakta mig

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.