Michaelas Friskvård

Hur väljer jag inriktning?

För att på ett lättare sätt kunna tillmötesgå olika behov och på ett bättre sätt kunna plocka ut delar ur konceptet av yoga som man vill utgå ifrån så finns olika inriktningar. Kurserna benämns också ofta med tema för att på så sätt kunna förmedla vad det är kursen fokuserar på. Funderar på vad just du har för behov innan du väljer inriktning. Du kan också höra av dig vid frågor och funderingar

Allmän inriktning

Vanligt att man börjar med denna inriktning. Här arbetar vi mer generellt med yogans redskap; kroppsrörelser, andningsövningar, avslappning och meditation samt delar ur filosofin. Denna inriktning är nivåmässigt mitt emellan den fysiska och den lugna.

Fysisk inriktning

För dig som tycker om att utmana kroppen fysiskt och som har viss vana vid av att jobba med kroppen. Här jobbar vi med längre serier av rörelser, styrka, koordination och balans. Du behöver inte vara speciellt smidig i kroppen för att tillgodogöra dig denna kursen dock är det viktigt att du är relativt skadefri.

Lugn inriktning

För dig som tycker om att jobba med lugnare, mjukare och mer meditativa rörelser. Vi ger mer utrymme för andning, avspänning och flera av yogans meditativa redskap. Här har vi större möjlighet att anpassa för dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet.

Läs mer om kurserna:

*YOGAKURSER BANKERYD

*YOGAKURSER HABO

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.