Michaelas Friskvård

Kurser VT 2017

Yoga & Fysträning

fotolia_130199924Nyarpstugan i Bankeryd

Start: 27 April

18:00-19:30

Inled våren med en härlig kombination av puls och styrka med en stunds kompletterande yoga. Vi samlas utanför nyarpstugan i Bankeryd och inleder med en stunds fysträning som kan bland annat bestå av lätt löpning, intervall, styrkeövningar där vi jobbar med kroppen som redskap. Yogan används som en skön komplettering med både styrka och rörlighet samt avslappning och meditation. En ordentlig genomgång för hela kroppen och sinnet helt enkelt!

OBS! Ambitionen med kursen är att verkligen anpassa efter allas förmåga och skapa motivation och inspiration att röra på kroppen efter sina egna förutsättningar. Så även om du känner dig ”otränad” men ändå vill komma igång så känn dig varmt välkommen.

Kontakta gärna mig vid ytterligare frågor och funderingar.

Tel: 0703-879711


6 Tillfällen: 750:-

Enstaka tillfälle: 150 :-

Anmälan: ynikhalsa@gmail.com

OBS! UPPEHÅLL KRIST HIMMEL FÄRDS DAG

_____________________________________________________________________________

Yogakurser

Nu är det snart dags för andra hälften av terminen och 8 nya yogatillfällen. Alla kurser startar v.13 och slutar v.21. Det kommer att vara uppehåll 16/4 samt 17/4. Det betyder att onsdagens kurs kommer att vara 9 ggr. Ingen extra kostnad för det och alla är välkommen att delta.

*Är du medlem i BSMK har du 100 kr rabatt på kurserna i nyarpsstugan.

I alla kurser tar vi del av yogans grunder och riktar fokus på närvaro och ökat lugn men i olika utformningar beroende på fysisk inriktning. Alla har olika förutsättningar, behov och önskemål därför är det naturligt att erbjuda olika typer av inriktningar på kurserna i den utsträckning det är möjligt. Är du osäker på vad som skulle passa just dig så tveka inte att höra av dig!

PRIS: 1100 KR

OBS! Återbetalning endast vid läkarintyg. Gå gärna på de andra klasserna om du missar något tillfälle.

GÅ ENSTAKA TILLFÄLLE

PRIS: 150 KR

 

Bankeryd-fysisk inriktning                                                          

Måndagar 19:15-20:30 (Nyarpstugan)  Forts+nyb.

Start v.13

I den här kursen har du en viss vana att jobba med kroppen och vill använda yogans fysiska redskap för att bli starkare, smidigare men samtidigt uppleva ett ökat lugn. Vi jobbar i längre serier av rörelser, styrka, koordiantion och balans. I denna kursen bör du ej vara begränsad av smärtproblematik eller aktuella skador. Man behöver dock inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

BankerydAllmän Inriktning

Onsdagar 19:15-20:30 (Nyarpstugan) forts.+ nyb.

Start v.13

Här arbetar vi mer generellt med yogans redskap; kroppsrörelser, andningsövningar, avslappning och meditation. Vi fokuserar på yogans grunder och tar även upp en del koncept ur filosofin som kan vara en hjälp till oss i vår vardag. Den fysiska nivån är medel och ligger någonstans emellan den lugna och den fysiska. Kursen passar för nybörjare.

HaboLugn inriktning (fullsatt)

Söndagar 18.00-19.15 Jönköpingsvägen 26 Habo (House Of Carmas lokaler) forts+nyb

Start v.13

Här skapar vi styrka och smidighet under lite lugnare former.Vi ger mer utrymme för andning, avspänning, medveten närvaro (mindfulness) och flera av yogans meditativa redskap. Vi tar även del av koncept ur yogan som hjälper oss i vår vardag. Passar både nybörjare och vana.

DIN ANMÄLAN GÖR DU HÄR

 

*BSMK rabatten dras endast vid ett tillfälle per termin