Michaelas Friskvård

Temadagar 27-29 Dec

I Mellandagarna har du möjlighet att uppleva yoga på lite olika plan med tre stycken olika teman på klasserna. Man kan välja att gå en klass eller alla tre. Nedan kan du läsa vad som gäller för varje tema och anmälan gör du sedan vi kontaktformuläret.

TISDAG 27/12

bild-4

”Mjuk och återhämtande yoga”

Passar dig med smärt-, stressproblematik, begränsad rörlighet, eller bara gillar att jobba lugnt och skonsamt med mjuka rörelser. Vi riktar mycket fokus på områden där spänningar lätt tar sitt fäste, såsom axlar och nacke. Vi lägger stor vikt vid medveten andning och närvaro för att hjälpa kroppen att släppa taget om anspänning.

ONSDAG 28/12

bild-5

”Asana, kroppställningar”

Asana är sanskrit och betyder  kroppställning. Under denna klassen jobbar vi mycket med det fysiska , diskuterar kring olika kroppställningar, vad det ställer för krav på kroppen och hur vi kan göra för att få en kroppställning både mjukare och mer fysiskt krävande. Det är lätt när man jobbar med den fysiska delen av yoga att det tenderar att bli prestationsinriktat. Här försöker vi reda ut nyttan med kroppställningen utifrån individen och se till våra egna behov och förutsättningar.

TORSDAG 29/12

bild till front 4

”Meditation”

Vi fördjupar oss i ämnet meditation som är ett av yogans praktiska verktyg, och reder ut vilken typ av nytta och effekt det kan ha på oss. Under klassen arbetar vi med olika fokuseringsövningar, andning och närvaro. Rörelserna vi använder kommer vara mjuka och skonsamma och användas i syfte av ämnet.

TID OCH PRIS

Alla klasser: 18:45-20:15

Pris: 150 kr/klass eller 400kr för alla

NYARPSSTUGAN, BANKERYD