Michaelas Friskvård

Yoga med fokus på rygg, axlar och nacke

_M9A1597I mitt arbete som massageterapeut så möter jag ständigt människor med problematik kring dessa områden. Det kan vara både brist på rörlighet och styrka. Många gånger beror det sannolikt på att vi vid fler tillfällen hamnar i en och samma ställning alldeles för länge, statiskt arbete. Detta har inspirerat mig till att se vad vi med yogans verktyg kan göra för att bättre ta hand om dessa områden, både genom rörlighet,styrka och ökad medvetenhet för vår kropp.

Vi kommer diskutera kring vad som kan tänkas orsaka våra smärttillstånd och besvär samt enkla saker att tänka på i sin vardag. Meningen med dessa tema dagar är att inspirera till ökad medvetenhet samt ge verktyg för att underlätta,förbättra och stärka dessa områden.Tips på övningar vi kan göra på stol, exempelvis för de som jobbar på kontor, tillkommer.

Att ta hand om sig själv och sin kropp ska vara enkelt och tillgängligt i vardagen och bara genom att bryta sina mönster ibland kan göra stor skillnad.

Alla elever får med sig enklare program att kunna starta med hemma.

Dessa dagar vänder sig till dig som känner dig berörd av ämnet och har de klassiska besvären av stelhet, spänningar osv. kring dessa områden. Du behöver inte ha utövat yoga tidigare för att vara med. Har du mer specifika skador så kontakta gärna mig innan via mail eller telefon.

Dagarna kommer läggas upp på liknande sätt men vill man vara med på båda för att repetera övningarna ordentligt så går det jättebra att anmäla sig till båda.

Må 28/12 17.30-20.30

Ti   29/12 17.30-20.30

Pris: 300 kr (lättare fika ingår)

Pris för båda dagarna 500kr

Plats: Spinnet, Habo

Anmäl dig Här

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.