Michaelas Friskvård

Kurser 2020

DAGKURS LUSTFYLLT START v.40

Yogakurs med lugn inriktning startar v.40 på Lustfyllt i Habo.

Fokus på styrka, rörlighet och medveten närvaro med en lugn och okomplicerad inramning.

När: Måndagar 9.00-10.15

Pris: 750:-


KURSER HÖST 2020 Nyarpstugan Bankeryd

ONSDAG 18:15-19:15 -KOMBO 1FULLBOKAD

Här kombinerar vi träning med gummiband samt kroppsvikt tillsammans med Yoga. Här fokuserar vi på att skapa styrka, stabilitet och smidighet på ett okomplicerat sätt och vi använder oss inte av några hopp. I denna kurs ges mkt utrymme för övningar som kan vara bra vid olika smärtproblematik såsom rygg, nacke eller onda knän. Yogan kommer hjälpa oss med rörlighet, ökad sinnesnärvaro och hjälp till avslappning.

Pris: 1000 kr

Antal gånger: 8

Startdatum: v.36

________________________________________________

ONSDAG 19:30-20:30Kombo 2

En kurs där vi kombinerar mer pulsbaserad träning tillsammans med yoga. Passar dig som vill jobba i lite högre tempo och få upp pulsen i intervallbaserad träning samt avsluta med en skön stunds yoga där vi får chans att varva ner och sänka pulsen till medveten andning och närvaro.

Pris: 1000 kr

Antal gånger: 8

Startdatum: v.36

___________________________________________

TORSDAG 19:00-20:00- Yoga fysisk

Yogakurs där vi fokuserar på att stärka kroppen och göra den smidigare med hjälp av kroppsställningar, både stilla och i längre serier av rörelser. I denna kurs är det stort fokus på den fysiska kroppen men vi kommer också ge utrymme för yogans tankar kring sinnesnärvaro, medveten andning och meditation.

Pris: 1000 kr

Antal gånger: 8

Startdatum: v.36

_______________________________________

TORSDAG 20:15-21:15Yoga för stela män

En kurs för enbart män som blev väldigt populär under förra terminen då det var premiär i temat. Passar dig som helt enkelt känner igen dig i titeln eller som är nyfiken på yoga med helt enkelt inte riktigt känt dig bekväm med att gå på ngn klass i rädslan att det är ”lite för avancerat” Vi arbetar med både styrka och rörlighet tillsammans med medveten andning och närvaro. På grund av att det var hårt tryck på kursen förra terminen så finns samma kurs även på söndagar.

Pris: 1000 kr

Antal gånger: 8

Startdatum: v.36

_________________________________________

SÖNDAG 18:30-19:30Yoga för stela män

Se beskrivning ovan.

Pris: 1000 kr

Antal gånger: 8

Startdatum: v.36

___________________________________________

SÖNDAG 19:45-20:45Lugn Yoga

En yogakurs där vi ger mer utrymme för andning medveten närvaro, meditation samt lite mer inblick över yogans uråldriga tankesystem för att ge stöd att skapa lugn i vår vardag. Passar dig som är nyfiken att fördjupa dig lite i yogans filosofi och för dig som vill stärka kroppen och främja rörlighet men på ett lite lugnare sätt och med mjukare rörelser.

Pris: 1000 kr

Antal gånger: 8

Startdatum: v.36

____________________________________________________

VILL DU FÖLJA KURSEN ONLINE?

Är du inte bekväm med att träna i grupp så kan man för halva kurspriset ta del av kursen via en facebookgrupp. Anmälan sker som till en vanlig grupp.

_______________________

På grund av rådande omständigheter kring corona blir det lite förändringar inför hösten. Antal kurser har ökat och maxantalet för varje kurs har minskat till 12 st. Man stannar hemma vid förkylningssymtom och då kan man om man vill följa kursen online via en facebookgrupp.

MORGONYOGA ONLINE

Vill du yoga hemma på morgonen kan du följa med online via en facebookgrupp. Vi startar i September och för 250 kr får du minst två morgonpass under en hel månad. Dessa klasser går också att följa viken tid som helst på dygnet.

Anmäl dig till mig på info@michaelasfriskvard.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.