Michaelas Friskvård

Yogakurser

 

 

För dig som vill fördjupa sig lite mer kring yogans verktyg meditation. Oavsett fysisk nivå så är det meditativa tillståndet och den medvetna närvaron något vi i själva verket strävar efter i yoga.
En kurs för dig som vill komplettera din vardag med verktyg som kan hjälpa dig att stanna upp, rikta uppmärksamheten inåt, lättare flytta och bibehålla fokus. Men också att släppa taget om stress och anspänning för en stund.
Att sätta riktning på sitt fokus kan vara ett bra komplement både inom idrott, yrkesliv och vardagslivet och de utmaningar det bjuder på. Samtidigt kunna hjälpa sig själv att släppa anspänning och förebygga stress-symtom genom att blicka inåt och skapa en mer medveten närvaro
Man behöver inte vara van yogautövare för att kunna tillgodose sig kursen.
Det är de mentala och subtila delarna av yogan vi jobbar med först och främst, men för att förbereda detta så kommer vi ju även använda oss av rörelser och andning på en nivå så alla känner sig bekväma.

Kursen startar V.35
Vi träffas varje måndag 18.30-19.45 på Lustfyllt i Habo under 8 tillfällen
Pris: 1100 kr

___________________________________________________________

 

 
För dig som är nyfiken på yoga men vill börja i ett lugnt behagligt tempo med grundläggande introduktion till yogans verktyg och syfte. Få en bättre förståelse för betydelsen av andning och kroppsställningar samt lättare kunskap om detta uråldriga tankesystem och själva målet med det.

Kroppsställningar kan hjälpa den fysiska kroppen till bättre balans men kan också likväl vara ett stöd för att rikta fokus och utveckla andning och vice versa. 

Kursen startar v.35

Vi träffas torsdagar 18.00-19.15 i Nyarpstugan i Bankeryd under 8 tillfällen

Pris: 1100 kr

_________________________________________________________________

För dig som mest vill fokusera på den fysiska delen av yoga där vi lägger mer tid  på kroppsställningar både stilla och i längre serier. 

Vi hittar på ett lekfullt sätt roliga utmaningar, stärker och hjälper kroppen till rörlighet men samtidigt bevara kvalitéerna av yoga genom att lyssna inåt och vara uppmärksamma genom medveten andning och närvaro.

Du behöver inte vara van yogautövare för att tillgodose dig kursen men bra om du är skade- och smärtfri.

Kursen startar v.35

Vi träffas varje torsdag 19.30-20.45 i Nyarpstugan under 8 tillfällen.

Pris: 1100 kr

___________________________________________________

En kurs som mixar både yoga och andra metoder för att träna och skapa rörlighet i dessa områden.

Kursen är inspirerad efter alla de kunder jag möter i mitt jobb som massageterapeut tillsammans med de mest förekommande problemen. Syftet är att fokusera på just dessa områden och kunna ge verktyg att komplettera med i vardagen för bättre hållning, styrka och cirkulation.

Inte sällan är det personer som eventuellt har ett stillasittande arbete eller kanske ett yrke med monotona rörelser. Det kan också vara ett bra komplement till den mer aktivt tränande personer då exempelvis bålstabilitet är en viktig ingrediens till en frisk rygg.

Kursen tar upp de generellt sett vanligaste förekommande problemen som trötthet, överbelastning och svag muskulatur.

Har du mer specifik problematik eller smärta så kontakta gärna mig för mer info.

Kursen startar v.35

Vi träffas varje Onsdag 18.15-19.30 i Nyarpstugan under 8 tillfällen.

Pris: 1100 kr

FULLBOKAD! 

__________________________________________________

I denna kurs fokuserar vi på yogans alla delar. Både den uråldriga filosofin tillsammans med asanas (kroppsställningar). Vi berör ämnen som både meditation, pranayama (andning) och hur vi kan hjälpa den fysiska kroppen med hjälp av rörelser och kroppsställningar.

Vi jobbar lite mer fysisk än nybörjargruppen och går något mer på djupet med yogans tankesystem.

Syftet med kursen är att finna verktyg och inspiration både för inre och yttre balans.

Både tankar från yogans filosofi, fokus på andning och medveten närvaro, och använda kroppen funktionellt, kan vara ett fantastisk verktyg och stöd till våra vardagliga utmaningar.

Passar både nybörjare och fortsättningselever.

Kursen startar v.35

Vi träffas varje Onsdag 19.45-21.00 i Nyarpstugan under 8 tillfällen.

Pris: 1100 kr

__________________________________________

DIN ANMÄLAN GÖR DU HÄR

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *